F.A.Q Frequently asked questions - Vanligt ställda frågor.

 

Måste vandringarna bokas i förväg? Ja eftersom maxantalet är 20 per vandring använder vi oss av förhandsbokning. Boka och betala din vandring med hjälp av Boka Nu knappen överst på sidan, alternativt bokar du din plats i förväg och betalar på plats med kort eller swish. Du kan alltid ringa oss om du undrar över något på +46 707 417 784 . Vi har öppet måndag - lördag 09.00 - 17.00. 

Hur hittar jag samlingsplatsen? I samband med bokningen får du en bokningsbekräftelse med tips och råd som beskriver hur du lättast hittar fram. 

Hur hittar jag guiden? Guiden är på plats 10-15 minuter före start och är klädd i grönt med texten VerdeVerde Travel. 

Behöver jag ta med/visa upp någon biljett? Nej du behöver bara säga ditt namn till guiden så vi vet att alla har kommit. 

Hur långa är vandringarna? Stadsvandringarna är normalt 90 minuter långa, i undantagsfall två timmar. 

Hur ska jag klä mig för en vandring? Eftersom all vandring sker utomhus och vi står still en del och inte går så fort som vanligt, är det lätt att bli kall, vi rekommenderar varmare kläder än när du är ute och promenerar på egen hand. Varmt på fötter och händer framför allt. 

Kan man äta eller dricka någonstans längs vägen? Vi gör inga stopp för mat och dryck under våra 90 minuters vandringar. I bokningsbekräftelsen får du tips på barer och restauranger längs med vår rutt. 

Finns det någon möjlighet att ge feedback efter vandringen? Jo efter vandringen får du via mejl eller sms en länk till Reco.se där du kan kommentera upplevelsen. 

Kan jag betala upplevelsen med ett presentkort? Ja förutom VerdeVerde Travels egna presentkort samarbetar vi med LiveIt och Upplevelser.se . Sänd oss boxnummer/säkerhetskod och nummer samt vald vandring, namn och datum så registrerar vi din bokning. Vi sänder en bokningsbekräftelse med tips och råd inom 24 timmar. 

Vad händer om jag blir sjuk? Du kan avboka aktiviteten kostnadsfritt upp till 24 timmar innan om du får förhinder. Utebliven ankomst återbetalas inte.

Kan jag byta vandringen till en annan vandring? Självklart, hör av dig 24 timmar innan så ordnar vi det. 

Vad händer om jag inte blir nöjd? Vi vill gärna veta anledningen för att kunna förbättra vår hantering, våra produkter och vår service. Du får pengarna tillbaka. 

Vad ingår i biljettpriset? Det varierar, men vanligtvis är det guidningen som ingår liksom 25 % moms. Under varje aktivitet framgår mer exakt vad som ingår och vad som du själv förväntas ta med. 

Har ni några barnpriser? Barn upp till 15 år följer med gratis. 

Hur gör jag om jag har matintolleranser och matallergier? Informera oss senast 24 timmar innan aktiviteten så löser vi det. 

Sveriges grönaste guider

©2021 by VerdeVerde Travel