Grupper

Dengronaguiden_blandad_ras_traning_i_parken_med_mogna_vanner_iStock-1319768894

Samla kollegorna och personalen och gör något annorlunda. Ta med dina kunskapstörstande vänner ut på en stadspromenad. Kanske avslutar ni med en middag eller en quiz. Vi vågar lova att ni får en trevlig kväll och mycket nya samtalsämnen. 

Under fliken Gröna arkivet kan du läsa om några av vandringarna som vi inte har i vårt publika program utbud idag, men som går utmärkt att förhandsboka för er. 

Har ni bytt kontor och vill lära känna området där ni jobbar och lära er lite av kvarterets historia och dess anekdoter. Kanske har du precis flyttat till en ny stadsdel eller till en ny stad och vill lära känna din näromgivning. Inget kan väl vara roligare än att då gå på en stadsvandring. 

Förutom stadskvarter guidar jag på buss, begravningsplatser, graffitti, i konsthallar, kyrkor,  museum, slott, trädgårdar och tunnelbanan. Jag guidar i Stockholm, Uppsala och Västerås. 

Behöver du en guide på en annan ort eller ett annat språk - hör av dig - jag har ett stort kontaktnät. 

 

Förslag på gruppaktiviteter:

  • En 90 minuters privat guidning av Långholmen (pris 3000 kronor + 25 % moms), ett besök på fängelsemuseét (25 kronor) och en dagens lunch på Långholmens värdshus (149 kronor). 
  • 2- 3 timmars privat naturvandring med Skogsbad i närbelägen park eller skog, sittunderlag och en god skogsfika ingår. (Pris 3500 kronor plus 25 % moms för upp till 12 deltagare).   
  • En 90 minuters stadspromenad i valfri stadsdel och tema med fika, hembakade kakor och bubbel (Pris 4000 kronor plus 25 % moms för upp till 10 personer).  
  • En fyra timmars kulinarisk vandring på Djurgården med förrätt, varmrätt och kaffe och kaka. En guidad visning på Vasamuseet och Spritmuseum. Pris 1595 per person. 
  • En stadsvandring på Riddarholmen och i Gamla stan med en kopp varm choklad och vispgrädde på trevliga Grillska Huset som avslutning. Pris 4000 kronor + 25 % moms för en grupp på upp till 10 personer. 

 

Jag tar kort, swish och kontanter. Alltid med kvitto. Du kan också välja faktura eller e-faktura. 

 

Kontakta oss för mer information.

 

Grupper som anlitat VerdeVerde Travel - Den gröna guiden 

Borgerskapet i Uppsala, Enskede-Årsta Församling, Konstföreningen Blickfånget, Konstföreningen i Lidingö, Konstföreningen UHR , Pensionärsföreningen Reimersholme, Postfolket, Regeringskansliets konstförening, Resebranschens Seniorer, Skarpnäcks Trädgårdsstadsförening, SPF Sköndal, SPF Seniorerna Farsta

©2023 Den gröna guiden by VerdeVerde Travel