TILLGÄNGLIGHET

Våra aktiviteter och stadsvandringar utgör inget hinder för personer med hörsel- eller synnedsättning. För att inte missa någon viktig säkerhetsinformation rekommenderar vi att en eller två ledare följer med för att hjälpa till i kommunikationen.

Kontakta mig så löser vi det på bästa sätt. Vi kan arrangera en vandring bara för er eller tillsammans med en publik grupp. 

Ledsagare
Som ledsagare går du med gratis tillsammans med betalande deltagare. 


Jag sitter i rullstol/permobil. Kan jag följa med på turen?
Självklart, säg gärna till vid bokningen så anpassar jag turen så mycket det går för att till exempel undvika trappor och höga trottoarkanter. Du kan också boka en privat visning för dig och ditt sällskap. Kontakta mig så hjälper jag dig!

Jag går med rullator. Kan jag följa med på turen?
Javisst, säg gärna till vid bokningen så anpassar jag vandringen så mycket det går för att undvika trappor och höga trottoarkanter. Om du går väldigt sakta så hinner vi kanske inte runt sträckan på beräknad tid. Du kan givetvis också boka en privat visning för dig och ditt sällskap. Kontakta mig så berättar jag mer. 

Stadsvandringens längd
Under varje stadsvandring finns en knapp som leder dig till LÄS MER & BOKA. Där hittar du information om vandringens längd i tid och kilometer. Där står även vilket slags underlag du möter och om det finns trappor. 

VerdeVerde Travel samarbetar med Iris Hjälpmedel AB.  De säljer som namnet låter hjälpmedel till dig som har en synnedsättning och dig som börjar få sämre syn. Jag arranger stadsvandringar på Södermalm - för att hjälpa försäljare, samt ledare och synskadade att prova på en stadsvandring med olika slags hjälpmedel.  

Jag arbetar kontinuerligt med att försöka förbättra tillgängligheten på och under mina stadsvandringar. Jag är tacksam för alla synpunkter som hjälper mig att bli så bra som möjligt för alla gäster. Har du frågor eller förslag på hur jag kan bli bättre?