Kampanjer

Ingen kampanj just nu

VerdeVerde presentkort

Ge bort ett presentkort - en present som uppskattas

Kan du inte följa med på en stadsvandring i Stockholm eller Västerås just nu? Köp ett presentkort och ta en vandring i längre fram. 

​Ge bort ett presentkort på valfritt belopp i stället för en blomma eller en flaska nästa gång du blir bjuden på middag eller en födelsedag. Mottagaren kan välja bland flera olika aktiviteter i Stockholm och Västerås som till exempel en cykel-promenader, naturvandringar eller en stadsvandringar. 

Ett presentkort ger mottagaren möjlighet till att längta, känna förväntan och till slut få minnen att dela med sig av till vänner och bekanta.

Presentkorten har ingen tidsbegränsning. 

Så här gör du

Ställ musen på "Presentkort VerdeVerde Travel" och uppge vald summa samt namn på mottagaren. 

Swisha beloppet till Företagsswish 123 021 85 11.

Jag mejlar dig presentkortet i PDF-format. Ps. Om du önskar ett "fysiskt" presentkort i papp skickar jag det med PostNord till en adress du väljer.

Screenshot 2021-07-07 at 15.12.24

LiveIT presentkort

1. Läs om stadsvandringar/stadsvandra i Stockholm , välj fritt vad du önskar.

2. Välj datum under fliken kalender

3. Mejla mig vald vandring och datum, samt  presentkortets boxnummer och säkerhetskod. Inom 24 timmar får du en bekräftelse med samlingsplats och praktiska tips.

Upplevelse presentkort

1. Läs om stadsvandringar, stadsvandra och välj fritt ur programmet. 

2. Hitta datum som passar under fliken kalender.  

3. Mejla mig vald vandring och datum samt ditt värdebevisnummer bestående av 12 siffror för att jag ska kunna verifiera det i partnerportalen. Inom 24 timmar får du en bekräftelse med samlingsplats och praktiska tips. 

Sveriges grönaste guider

©2021 by VerdeVerde Travel