Presentkort

VerdeVerde presentkort

Ge bort ett presentkort - en present som uppskattas

Kan du inte följa med på en stadsvandring i Stockholm, Uppsala eller Västerås just nu? Köp ett presentkort och ta en vandring i längre fram. 

​Ge bort ett presentkort på valfritt belopp till ett naturvandring med skogsbad stället för en blomma eller en flaska nästa gång du blir bjuden på middag eller en födelsedag. Mottagaren kan välja bland flera olika aktiviteter i Stockholm och Västerås som till exempel en cykel-promenader, naturvandringar eller en stadsvandringar. 

Ett presentkort ger mottagaren möjlighet till att längta, känna förväntan och till slut få minnen att dela med sig av till vänner och bekanta.

GiftCard eller presentkorten är giltiga i 365 dagar. De kan inte lösas in mot kontanter. Inlösen sker digitalt genom att en kod anges vid bokningstillfället. Utbudet kan förändras. 

Screenshot 2021-07-07 at 15.12.24

LiveIT presentkort

1. Läs om de olika stadsvandringarna vi arrangerar under Verdes Utbud. Här hittar du stadsvandringar i Stockholm, Uppsala och Västerås.  

2. Öppna fliken kalender för att hitta när vilka veckodagar och vilka tider vandringarna går. 

3. Välj fritt vilken vandring du vill vara med på och mejla mig detta och valt datum. Skicka också med presentkortets boxnummer och säkerhetskod. Inom 24 timmar får du en bekräftelse med samlingsplats och praktiska tips.

Upplevelse presentkort

1. Läs om de olika stadsvandringarna vi arrangerar under Verdes Utbud. Här hittar du stadsvandringar i Stockholm, Uppsala och Västerås

2. Öppna fliken kalender för att hitta vilka veckodagar och vilka tider vandringarna går. 

3. Välj fritt vilken vandring du vill vara med på. Mejla mig vald vandring och datum. Skicka också ditt värdebevisets nummer bestående av 12 siffror. Inom 24 timmar får du en bekräftelse med samlingsplats och praktiska tips.

©2023 Den gröna guiden by VerdeVerde Travel