Den gröna guidens utbud - VerdeVerde Travel

Du stadsvandrar mellan magiska öar, spännande stadskvarter och gamla hus. Du upplever spännande slott, herrgårdar och gröna miljöer. Eller varför inte ta med dig en kompis och spana efter kändisar på en begravningsplats, leta efter historiska fotspår eller upptäck något av våra världsarv. Vandra i naturen, parken eller staden. Med nya eller gamla vänner. Rullande schema året om och alltid med svensk guide.  

Att stadsvandra med en kunnig och organiserad guide gör att du hinner se mycket mer än när du går ensam. Du spar tid och pengar. Tiderna är anpassade för att undvika rusningstrafik och trängsel. Det skall kännas behagligt och tryggt att vara ute i grupp. 

Den gröna guiden är certifierad Stockholmsguide och guidar på svenska, engelska och italienska. Med hjälp av kollegor kan guidning arrangeras på de flesta andra språk.

Den gröna guiden erbjuder guide- och DMC-tjänster liksom reseledartjänster. Företaget erbjuder guidade upplevelser och skräddarsyr reseupplägg. 

Medlem i Naturturismföretagen.
Medlem i Föreningen Stockholms auktoriserade guider, Föreningen Uppsalas guider och SveGuide. Diplomerad Friskvårdsguide. 

Här kan du läsa om vårt utbud av Naturvandringar samt Stadsvandringar i Arboga,  Stockholm, Uppsala och Västerås.  

©2022 Den gröna guiden by VerdeVerde Travel