VerdeVerde Travels utbud

Du stadsvandrar mellan magiska öar, spännande stadskvarter och charmerande hus från förr. Du upplever spännande slott och gröna trädgårdar. Ta med dig en kompis och spana efter kändisar på en begravningsplats, leta efter historiska fotspår eller upptäck något av världsarven. Vandra i naturen, parken, skärgården eller staden. Med nya eller gamla vänner. Rullande schema året om och alltid med svensk turistguide. Under vinterhalvåret guidar vi i Stockholm och Västerås. Med start från våren 2022 även Arboga och Uppsala. 

Att stadsvandra med en kunnig och organiserad guide gör att du hinner se mycket mer än när du går ensam. Du spar tid och pengar. Tiderna är anpassade för att undvika rusningstrafik och trängsel. Det skall kännas behagligt och tryggt att vara ute i grupp. 

VerdeVerde Travel - den gröna guiden, är stolt att kunna erbjuda ett stort utbud av hållbara publika aktiviteter. Alla dessa aktiviteter kan bokas för privata sällskap - större och mindre.  

Läs VerdeVerdes blogg om upplevelser i Sverige. 

Stadsvandringarna sker med grupper på 2-20 deltagare. Mat- och naturvandringen har ett maxantal på 14 deltagare. 

På sidan andra visningar kan du till exempel läsa mer om hur du gör om du vill hyra din egna guide för ett par timmar. Perfekt för familjen, kollegorna och vännerna.  

På samma sida kan du också läsa om visningar på slott, i museum eller vid konstutställningar. 

Vårt stora utbud av hållbara aktiviteter gör konkurrenterna gröna av avund. 

Sveriges grönaste guider

©2021 by VerdeVerde Travel