NATURVANDRINGAR
& SKOGSBAD

Välkommen till min gröna värld! Förutom att vara auktoriserad Stockholmsguide är jag också licensierad Friskvårdsguide och arrangerar Skogsbad - Shinrin Yoku. En slags mental rening under lugna former i naturen. 

Foto: Sylvia Adams. Friskvårdsguiden Stefan Maurbakken kramar träd

Skogsbad

Att Skogsbada innebär i stort sett att du får varva ned och uppmärksamma dina egna sinnesintryck, i en lugn omgivning. 

  • Du får kunskap om skogens hälsobringande effekter.

  • Vad hör du? Hur många olika ljud kan du urskilja? Fundera på om det är så att fler ljud framträder allteftersom. Vad tror du i så fall att det beror på? 

  • Vad ser du runtomkring dig? Vad kan du urskilja längre bort? Vilka växter, djur eller naturföremål finns precis nära dig? Är det något särskilt som fångar ditt intresse? Sitt en stund och se om du upptäcker nya saker – träd, växter eller djur – efter hand. 

  • Känn med handen över ytan på ett träd, en sten eller en bit mossa. Hur känns det? Är det slätt eller skrovligt, känns det varmt eller kallt, fuktigt eller torrt?

  • Hur luktar skogen? Kan du känna olika dofter?

  • Detta och mycket mer får du uppleva under ett skogsbad. 

Utforska naturens lugn och frid med skogsbadning - din biljett till en föryngrande upplevelse!

Sakta ner tempot i en hektisk vardag och ge dig själv några timmar av total avkoppling och harmoni. Låt mobilen vila och istället fördjupa dig i naturens skönhet. Vårt skogsbad är den perfekta chansen att återställa balansen i ditt inre och låta själen rena sig själv.

Vi strävar efter att skapa den ultimata upplevelsen för dig och dina medresenärer, och därför behöver vi minst 4 deltagare. Ta steget, boka nu och ge dig själv möjligheten att känna friden och harmonin som bara skogsbad kan erbjuda. Denna upplevelse kommer att följa med dig långt efter att du har återvänt till vardagen. Vänta inte längre - ge dig själv den gåva som skogsbad kan erbjuda!

I Stockholm, Uppsala och Västerås eller var du önskar.